Jag letade på nätet…

…efter en barnboksfigur som är naken, tjock, blå, rött flygande hår.
Allt för ett ord till en dikt, jag vet, jag är galen.
Internet är hur som helst laddat med skoj. Jag vet att jag härmar Malin nu (http://ohshino.blogg.se/) och delvis även Axel (http://lyxunge.blogspot.com) som ofta sysslar med såna här typer av lustiga missförstånd.
Men här har jag hur som helst radat upp de olika förslagen:


Sökning: blå figur barnbok

Sökning: blå monster

Sökning: barnbok blå gubbe
(Detta är den första bilden som kommer upp, och inte för att vara sån, men är inte den här gubben jävligt röd?)

Sökning: barnbok blåa tjockisar

Den här bilden får jag upp på flera sökningar. Den tycker jag mest bara är ordentligt vacker. Kommer från bloggen fiffomiffo.blogg.se.

Sökning: barnbok blå illbattingar

Sökning: blå nakna små män

Den här bilden kommer också upp ett antal gånger. Man kan undra vad Marilyn hade med blå små män och barnböcker att göra. Samtidigt är det en lite fin och annorlunda bild på henne, tycker jag.

Sökning: tjock barnboksfigur

Vad skönt det hade varit om det funnits en bra avslutning på det här, typ att jag hittat vad jag sökte eller åtminstone nåt klatschigt avslut? Men efter mer än en timmes googlande är jag bara trött på mig själv, hungrig och beredd på att skita i vilket. Är det nån som vet vad jag menar för barnboksfigur får ni hemskt gärna kommentera här! Det är alltså blå nakna tjocka figurer, tror de hade rött flygande hår också, deras rumpor är som gubbrumpor. Tror de heter något på M.