Stockholm bokhelg!

Sista helgen i augusti, 26-29, är det Stockholm bokhelg, en nysatsning där förlagen har workshops, läsningar, allt möjligt kul, på olika destinationer i stan. Konsai kommer att hålla till på Mornington Hotel på Nybrogatan 53 med bokbord, bokprat och annat bokkul. Eventet kommer att anpassas efter rådande restriktioner, hoppas att vi ses där!

Då kommer ”Vänligen bygg inga berg” precis att ha släppts, kan ni tänka er? Läs mer om Stockholm bokhelg här.

Läs mer

Senaste nytt!

Som ni kanske märkt av så har min hemsida varit väldigt långsam på sista tiden. Det håller på att åtgärdas, jag lovar! Uppdateringar kommer även att ändra utseendet lite grann. Som vanligt är jag väldigt dålig på att berätta om saker som händer här.

Det senaste som hänt, som är stort, är väl att jag skrivit på ett kontrakt för en ny bok. Till hösten kommer min diktsamling om att jobba som kassörska på Ica...

Läs mer

Idag släpps ”Aldrig ensam”!

Idag släpps äntligen min tredje bok, den lilla novellsamlingen ”Aldrig ensam”!

Efter utmattningen förra året känns det faktiskt rätt overkligt att komma ut med en bok igen. Det var som att jag fick vänja mig vid tanken ett tag på att aldrig komma ut med något mer. Att bara skriva för min egen skull, för att jag inte klarade av prestationen och arbetet det krävde att färdigställa något. Och då hade jag ju redan kontrakt på den här...

Läs mer

Släppdatum 16 november

Släppdatum i handeln har pga corona fått skjutas fram lite, och blir nu den 16 november. Men! Jag kommer att ha med mig några exklusiva förhands-ex den 22 oktober på Inkonst, som ni som är där kan lägga vantarna på.


Releasefester är i planeringsstadiet. Återigen: med corona får vi se hur de kommer att se ut, men det blir förhoppningsvis något både i Malmö och i Stockholm.

Glöm inte att följa min författarsida på fb och mitt instagramkonto rulestobreak för snabbar...

Läs mer

Två Lina Arvidsson

Alltså vilket sammanträffande! Både jag och den andra Lina Arvidsson kommer ut med var sin bok i höst. Titta på omslagen, jag lovar att det är slump! Dessutom behandlar både hon och jag våld i hemmet, jag i en av novellerna och hon i sin roman. Vem är vem? Det är lätt att bli förvirrad, haha. Fast jag tror att läsupplevelserna skiljer sig åt en del, ändå.

Författarporträtten är tagna av Lovisa Appelkvist och Eva Lindblad...

Läs mer