Säg inte det här till någon

Den 34-åriga skådespelerskan Elise lever i en relation med en deprimerad man. Om nätterna fantiserar hon om den våldsamma Tentakelmannen, om dagarna växlar hon mellan att arbeta och att försöka få liv i sin relation. Kärleken till sambon räcker inte till, så när hon träffar den dominante Armand kan hon inte stå emot frestelsen. De inleder en affär. I sina rollspel utforskar de det mest förbjudna – hon spelar en liten flicka och han hennes pappa.

Säg inte det här till någon är på många sätt en upprörande roman. Kanske mest för att den inte räds att skildra det tabubelagda. Det är en roman som inte skäms, utan låter sin kvinnliga huvudkaraktär leva ut begär som många skulle fördöma. Säg inte det här till någon är en bok om sexuella fantasier, tentakler, rosetter och örfilar. Det är också en roman med humor och mer insikt än de flesta andra inom erotikgenren.

Vill du läsa mer om Ariel Held kan du göra det här.

”Mycket är explicit, en bra bit ifrån normativa sexpreferenser och säkert upprörande för många, men det är ändå det jag uppskattar. Den är snuskig, den är smutsig. På riktigt.”

Nina Einarsson, Helsingborgs Dagblad

”Ariel Held skildrar skickligt och laddat, insiktsfullt och temperamentsfullt de sexuella fantasiernas svarta sidor (…). Men här möter läsaren även sex som jublande glädje, hänryckande lust, totalt uppslukade kroppar; ett könens jubel och kropparnas tillfredställelse som får själva verkligheten att vrängas ut och in av ren och skär extas.”

Crister Enander, tidningen Kulturen

”Att skriva om begär på det sätt som Ariel Held gör i ett samhälle som vill kontrollera kvinnors kroppar och sexualitet är modigt. Samtidigt är det tragiskt att behöva framhäva modet i att skildra vad hon (vi) tänder på – tragiskt att kvinnliga pennor inte har ett självklart utrymme att glöda och skildra starka erotiska berättelser.”

Sara Abdollahi, Svenska Dagbladet

”Romanen tvingar mig till konfrontation med (…) mina egna uppfattningar när jag ibland provoceras av pedofililekarna och sex med djur samtidigt som jag upplever att min egen fitta börjar leva sitt eget liv.”

Suzann Larsdotter, dagensbok.com