PEPP! x 2

Saker som händer just nu är att jag ligger i startgroparna.
För Litteralund i Lund nästa vecka, där vi ska sitta o prata om våra böcker på torsdagen, jag, Christin och Katarina. 
 
Inför det läser jag de andras böcker…
 
 
Christins tjusiga bok ”Fågelbarn”, som är hennes andra bok, är en mörk historia. Handlar om Hanna, som var med i ”Kaninhjärta” också, men där som en bifigur. Vi får ta del av Hannas uppväxt, och även här utlovas både vackert språk och läskiga spöken…
 
 
Katarinas bok ”Vi är inte sådana som i slutet får varandra” har inte hunnit komma ut än, så jag läser den i pdf. Jag vet inte vad jag tänkte när jag skrev ut den i samma format som boken kommer att bli i, så att jag får gå omkring med en tjock plastficka i väskan med sidorna i, för att de inte ska trilla ut. Nåja… Det är ju en bra layout mitt förlag har, så tempot flyger. Beror nog mycket på att det här är en väldigt underhållande bok också, med bra driv och skojig huvudperson. Läs den när den kommer, nu i april!
 
 
Så här kommer den att se ut då:
 
 
Och så funderar jag lite över vad jag ska svara på frågorna och bråkar lite med min lugg, som är precis så där mellanlång så att den flaxar i ögonen hela tiden.
 
 
En annan sak jag peppar inför är morgondagens stora final! Då tas Malmölaget ut inför SM. Jag kommer att komma direkt från jobbet och bara vara publik, men så himla spännande det ska bli!!
Kom dit ni med. Insläpp kl 19, tävlingen börjar 20, platsen är Moriskan, emcees är Lovisa Appelqvist och Josef Hoffert, förpoet är Louise Buenafe Mistén, gästartist är Tobias Erehed.
Entré: 50 kr.