Stolen

Semestern är slut! Även om jag kollar en hel del på OS när jag kommer åt… Igår den stora besvikelsen över att Svtplay la av precis när Bolt skulle springa 200 meter. Imorgon hoppas jag att mitt jobb hinner sluta till höjdhoppsfinalen. Har inte ens vågat kolla upp när den infaller än. 
 
 
Inte bara bokhyllan införskaffades på IKEA. Nej, jag har funderat över det där med ergonomi den senaste tiden. ”Det borde finnas regler” må ha skrivits på fyra olika boenden, sittandes i sängen, på dålig skrivbordsstol, i soffa med framåtlutad ställning eller allra helst: datorn i knäet tills huden inte klarar av macvärmen längre… 
Men nu är det slut på sånt!
Idag skruvade jag ihop skrivbordsstolen deluxe, som ska stadga upp ryggen. Jag känner mig som en direktör i den! Nu saknas bara ny dator och stöd för att få upp den, eventuellt även ett löst tangentbord? Jag får se hur mycket jag lyxar på.
 
Satt och jobbade i den lite idag, har bestämt mig för att tjuvstarta innan all respons kommit in och betar nu av den jag fick av Lisa. Tänk att vissa saker man skrivit får en så förundrad och förtrollad, att man liksom glömmer bort att det är en själv som skrivit dem! 
 
 
(och ja, dammsugaren som skymtar där bakom är också ny. Rosalila färg till och med i sladden! Matchar min bok, hehe.)