Studio, snygga hus och en gigantisk spindel

Som jag tidigare nämnt vann jag tävlingen på Storytel och det blir ljudbok av ”Det borde finnas regler”. Wiii! Störigt nog är jag inte nöjd här. Min dröm är även att få läsa in den själv.
Vilket jag också kommer att få tävla om.
Idag spelade jag in ljudprov till detta i Lina Kvists studio. Så här såg det ut:
Tack Lina för hjälpen idag!
Och så lite reklam: Om du själv vill spela in nåt går det bra att anlita Lina via hennes hemsida.
Den 12 september kommer omröstningen på Storytel att börja. Då får du se om du tycker att jag läser in min bok bäst…
I övrigt var jag hemma lite i helgen. Träffade min favoritkusin Ninni för första gången på väldigt länge. Vi hade vinkväll i deras fantastiska hus till fyra på morgonen. Var det länge sen sist får man ju ta i ordentligt. Hon sa att hon kände igen det där med lekstugan i romanen, mindes att vi brukade klättra upp på taket där. Och göra egen äppelsaft av äpplena i trädet. Och tänk när vi lekte Påven bannlyser och till och med de vuxna var med och lekte! Och Bjarne klättrade upp på taket och kikade fram bakom skorstenen, ja det var tider det.
         
Och så fikade jag med Emma. På faster Ingers farmorsbullar, som var så goda att vi faktiskt tog två st i ett svep, inga knussligheter.
Och den gigantiska spindeln då?
Den kom hos Ninni, sent på natten, i snabb fart tvärs över golvet. Fy fan för husspindlar! Emma påstår att det är gott att ha dem, det visar på att man inte har problem med mögel och fukt. Men läskiga… Det fanns tre hundar och lika många katter, men inte en enda var man nog att döda den. Hur stor den än var lyckades den förstås försvinna samma väg som den kom ifrån: ett för ögat osynligt hål i väggen. Huga. Det är en bra sak med min lägenhet, känner jag.