Vikten av schlagers. Och en recension

 

Seg dag efter spontanfestande med kollegan Anne igår. Ibland behöver man bara gå till Swing in och få i sig lite schlagers. Fann mig själv hysteriskt dansande samtidigt som jag förklarade för en mycket skeptisk snygg man varför schlagers är så fantastiska att dansa till. Nej, jag är inte bara Möllanbohem och arty. Det hade varit så tråkigt. Jag är även den som skriker efter Britney Spears på förfesten.

 

Funderade även över det här med att tjejer blir så personliga med varann och berättar det mest privata över några glas vin. Hur jag alltid älskar det, och hur jag tycker synd om den traditionella mansrollen, som kommer undan den delen av livet.

 

Idag får ni veta vad jag tycker om Katarina Fägerskiölds debut ”Åsen”, läs här på dagensbok.com!

 

Nu ska jag återgå till min kompis Lisas fantastiska roman, som är mitt feedback-projekt. Eventuellt efter lite ”Top Model”, som jag seriöst blivit beroende av. Borde även knöla in en promenad i Pildammsparken, för att bakfyllan mår så mycket bättre av det, och för att det känns lite som Berlin (jo, faktiskt!) när solen skiner och det är vår i Malmö.