Malmöfestivalen 3.

Förkylningen tar hårdare tag.

Jag med.

Vill du slåss kan vi slåss.

Gårdagen gick i rödvinsfyllans tecken. Efter tre glas var jag som jag ville. Fast dansade ändå för lite till Miss Li. Svenska folket kan fan inte det där med konsert, jag är ledsen att behöva säga det men: kan man inte ordinera lite alkohol innan man släpper in dem? För minst sagt svängiga artister som Miss Li måste det vara en enorm skymf att blicka ut över stela parkonstallationer med armarna om varandra, hårt om bröstet, eller var som helst utom galet svängande i luften. Extas, mina vänner, extas! Ge mig en knarkare nästa gång. Ge mig svartklubb och snudd på lsd. – Vi ska gå ut i Köpenhamn, sa Rebecka.

Jag tror inte jag ska ge ut adressen till min blogg när jag söker jobb.

Vi diskuterar barnvagnars vara eller icke vara.
Rebecka konstaterar att hon skulle kunna bli guide över Malmös gator.

Äter mycket god vegetarisk dubbeltallrik; nån sorts grillspett, jordnötssås, grönsaker, ris, vid Djurens Rätt. Bredvid oss vid bordet pratar de om att Sanna Kallur sprang in i första häcken, och jag tänker att det var rätt val att vara här och inte hemma framför teven.

Tar en snabb titt in i den nattöppna porrbutiken.

Projekt framåt småtimmarna blir att åka upp i Hiltons hiss, en glashiss där man kan se ut över hela Malmö. Vi lyckas ta oss in, men sen går det bara neråt… Jag tror man måste ha tillgång till ett hotellkort. Det vill säga flirta in sig hos en gäst. Det vill säga: ett projekt. Men fan va kul det kan bli att se det lyckas!

Ida påstår att hon är beroende av mina sms när vi båda är ute. Nya stilen är att skriva kortfattat. Jag skapar trenden utan att mena det, genom att bara vara trött och ostmackesugen. Det där med gluten-avståndstagande är nog inte riktigt min grej.
Men sms är.

Ikväll ska jag läsa. Ca 20.45 går jag på scen, efter Amanda Lindholm med sin gitarr. Jag har ingen gitarr. Det tänker jag fan i mig aldrig ha heller. Men jag kommer förmodligen ha vita knästrumpor. Och fett mycket auktoritet i min nervösa mage. Hoppas på att förkylningen håller sig i schack. Vi ses!