Malmöfestivalen 5.

Hände väl inte så mycket igår. Men eftersom jag kommit in i det här med att uppdatera varje dag på festivalen, så är det väl synd att sluta?

Vi kollade på standup på Hedmanska gården, jag o Björn. Det flög helikoptrar över oss som hela publiken unisont gav fingret till. Jag såg Robert, ni vet han den animerade killen som gör reklam för Boxer, i verkligheten!
Showen, eller vad man ska kalla det, påminde om improvisationsteater. Både jag o Björn blev lite sugna att gå upp. Med den skillnaden att kravet på att vara rolig här är UTTALAT…

Den här mannen är bra för han är lång. Han heter Fritte Fritzon, och jag som är 1,65 och stod rätt långt bak kunde ändå se hans huvud sticka upp då och då. (För all del, han är rätt rolig också!)

Satt på Lördagsplan och drack öl o åt lite nötter. Mycket läskiga chilinötter.
Träffade kompis till Björn från scenskolan, hon hade nyss blivit dumpad. Vi diskuterade relationer och icke-relationer.

Såg han i The Ark som har dålig klädsmak. Vilket resulterade i ett litet snack om hur man beter sig med kändisar.

Vid toaletterna är det alltid folk som undrar ifall det är blandat kille/tjej eller uppdelat. Det är blandat, och jag är något trött på att höra folk snacka om det. Igår hörde jag dock bästa synonymen för unisex: ”Huller om buller! Det är huller om buller!” Sagt av en kraftig tant med lika kraftig malmöitiska.

Chilinötter som är så här ljusa? Japp, det är definitivt nåt fel på dem…

Ett annat spännande citat var ”Allt som ligger på marken får man trampa på.” Sagt av en man till en kvinna. Vad jag såg stod hon upp. Osäkert alltså vad han menade med denna något nonchalanta kommentar.

Tackade nej till efterfest med rödvin hos Björn. Kände att det var ett mycket moget beslut av mig, då jag skulle på arbetsintervju idag på förmiddagen.

Jag får jobbet om jag tackar ja till låg lön. Två timmar om dagen, ska fundera på det till söndag…