tillägg: lördag.

Det hände mycket i lördags och jag glömde faktiskt lägga till att jag träffade John Sjöberg på Kafé de luxe!
Ett ansikte från gymnasiet, förändrat nu eftersom jag inte kände igen honom. Han var en av Maggans alla hjälpredor när det begav sig. Hamletperioden. Vi snackade lite skit om André. Han sa att han kände igen mig för att jag hade kort hår. Som att jag inte förändrats sen gymnasiet; – fantastiskt!
John var för övrigt på Open Jam och kom till de luxe sen efter. En kille med gitarr skulle spela. Han ville gärna ha med alla på kort. Sa att jag kunde komma på efterfesten, fast det blev inget av det. En sån där kille som alla tjejerna blir kär i, men inte jag.
Inte den kvällen i alla fall.

I övrigt har jag drömt om Oskar Hanska igen.
Och jag vill förtydliga att detta inte handlar om några varken romantiska eller erotiska drömmar.
Han är bara där. Jag vet inte vad han vill. Måste undersöka vad han kan symbolisera i mitt liv eller nåt.
Senaste drömmen var vi på en buss som bara körde på med sol och fin natur utanför. Jag filmade allting, såg drömmen delvis genom en kameralins. Vi skämtade och skrattade. Allt var rätt soligt och mysigt på det hela taget. Ganska mycket folk i bussen, fast inte trångt. Ganska avslappnat, man satt längs med väggarna, som på en båt.
Plötsligt stod det ett stort fågelägg längst fram bakom chauffören. Skalet rörde sig och det blev sprickor. En fågelunge kom ut, ganska stor och äcklig. Jag ville gå fram till den. Oskar sa akta det kan vara farligt, mamman är här nånstans. Och mycket riktigt, kom hon flygande precis över mitt huvud. Fram till sin unge, vi backade. Jag påpekade hur ful den var, ungen. En tjej i bussen sa ja min systers unge var också ful innan. Det tar en månad innan de blir vackra.