Blod

Idag är det jag som recenserar på dagensbok.com. Det är alltid kul att få ge en tia… Läs recensionen av Jenny Jägerfelds ungdomsbok ”Här ligger jag och blöder” här!

 

Imorgon åker jag till Egypten med min syster för att hälsa på den tredje systern som jobbar där. Vi hoppas på hajfritt, mensfritt och mycket sol.

När jag kommer hem är det läsningar på gång, och jag vill göra lite reklam för dem. Först är det tävling! Le grande finale i poetry slam, inför kvalandet av Gatsbylaget, alltså det första av två lag som skickas till Visby i SM, Kristi himmelfärdshelgen. Kom dit och se bland det bästa Malmös poesiscen har slåss som furier! Kl 19 fredagen den 28e januari, på Café Barbro, Norra Skolgatan 10 (obs: lägg märke till lokalen!) Vi kommer att ta ett litet inträde på 20 kr, detta för att lättare kunna bekosta resa till laget.

Sen ska jag till Växjö på deras kulturnatt lördagen den 29e januari, för att uppträda med ”Undervattensleken” på Mats Peterssons nya galleri Chaos, som ligger granne med Smålands museum i Vita huset, för nyanlända från tågstationen är det över den stora bron. Utställningen heter ”Eldskäl” och är fotografier av Mats Petersson och möbeldesign av Lars Apelmo. Jag läser kl 21.00.

 

Bilden är från nyårsafton. Tagen av Malene Jensen.