Jag läser dagbok. Igen.

Det här läser jag på på fredag!

 

Vi presenterar stolt Malmö Jämställdhetsbyrå som värd för Världens Bästa After Work den 28/3. Det blir en rosa kväll med mycket humor och bästa sällskapet. Ladyfest står för musiken och precis som vanligt finns det snacks, mat och dryck i alla de former!

Kl. 16 drar vi igång med feministisk stand-up och feministbingo. Ni kommer bland annat att få avnjuta pinsamt rolig dagboksuppläsning med Lina Arvidsson (hög igenkänningsfaktor utlovas). Även Maria Maunsbach & Petrina Karlsson kommer att leverera skarp humor med en given feministisk twist. 

– Petrina Karlssons skadeglada humor har kittlat fram skratt på klubbar som Oslipat samt Raw. 2013 utsågs hon till Årets Nykomling vid Svenska stand up galan. Utöver det har hon varit skämtskrivare för SVTs humortalkshow Robins och just nu hörs hon som gästsmed i satirprogrammet Tankesmedjan i P3.

– Lina Arvidsson är författare och estradpoet. Hon bokdebuterade 2012 med ungdomsromanen ”Det borde finnas regler” och skriver just nu erotik. Lina har läst ur sin dagbok flera gånger på humorklubben Skambyrån och tävlat i poetry slam sedan 2005

– Maria Maunsbach är nuvarande, och tvåfaldig Malmömästare i Poetry Slam, samt en av årets andrapristagare i Umeå novellpris

För musiken denna kväll står Ladyfest. Ladyfest Malmö är en feministisk kulturförening som verkar för en mer jämställd kulturscen. Vinnare av KPH Awards 2011, samt nominerade till Nöjesguidens Malmö/Lundapris 2011 i kategorin “Nöjesförbättrare”. Kända för att skapa några av stans bästa fester med kvinnlig musik, kommer de nu till VBAW för att bjuda oss på ett härligt mixtape.

Malmö Jämställdhetsbyrå har i uppdrag av Nordiskt Forums huvudman, Sveriges Kvinnolobby, att informera, mobilisera och inspirera Malmö med omnejd inför Nordiskt Forum Malmö 2014. http://nf2014.org/

Om Nordiskt Forum Malmö 2014 
– New Action on Women’s Rights. 
Den 12-15 juni 2014 kommer tusentals personer att samlas i Malmö för att sätta agendan för framtidens jämställdhetspolitik. 

Under konferensen möts kvinnorörelsens representanter, politiker, tjänstemän, forskare, aktivister, representanter från civilsamhället, näringsliv, myndigheter, allmänhet och andra aktörer för att ta pulsen på de jämställdhetspolitiska utmaningarna och formulera konkreta krav och strategier för att uppnå ett jämställt samhälle. Talar gör bl.a. Margot Wallström och Ane Brun.

Vad: Världens Bästa After Work
När: Fredagen 28/3 kl. 17 (Stand-up börjar redan kl.16)
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Musik: Ladyfest
Dryck: Ja!
Snacks:Ja!
Mat: Ja!
Anmälan: Tacka ja på detta event.

Vid särskilda behov, kontakta anja at mediaevolution dot se.

Varmt välkomna!