Mina vår- o- sommar-läsningar so far…

Jag har fått några grejer att läsa på nu i vår och sommar, som jag tänkte lägga ut som lite reklam här på sidan. Kom gärna och kolla!

image52inför läsning i Malmö förra året.

24 april: Sista chansen att komma med i Växjös SM-lag som sticker till Helsingborg över Kristi Himmelfärdshelgen… Jag kommer att ställa upp i alla fall! Kommer du? Tid är kl. 19.00, plats är Stadsbiblioteket i Växjö, inträdet är gratis. För mer info för dig som vill tävla, se www.vaxjopoetryslam.se

1 maj: Vänsterpartiets första-maj-firande. Jag är ett av affischnamnen, tillsammans med några andra slammare från Växjös poesivärld (bland andra Ronny och Marie). Och tillsammans med den store Bob Hansson! Kanske mitt coolaste gig hittills. Man borde läsa nåt lite politiskt va? Platsen är Palladium i centrala Växjö, arrangemanget kommer att starta redan kl. 14.00.

11 maj: Andreas, min kompis från Ordkommissionen, en av Malmös estradpoesiföreningar, har startat en ny scen i Eslöv, i sin satsning på att ta kulturen till de mindre orterna. Kafka är det häftiga namnet på detta ställe, som jag ännu inte har sett. Jag vet inte så mycket om den här kvällen än, bara att jag är en programpunkt… Återkommer med fakta om detta.

14 juni: Kl. 22.00 blir det Poetry Slam på Poesifestivalen i Nässjö. Konferencier blir Thom Kiraly, ni vet han som vann SM förra året och sen bytte namn. Jag ska vara en av de tävlande. Platsen är Sörängens folkhögskola, lite utanför stan. Säkerligen skyltat. Fler medtävlande blir Oskar Hanska, Fritjof Andersson, vår ordförande Anders Tornblad och årets slamvinnare Olivia Bergdahl.

16 juni: Det här är väl inget jätteöppet för allmänheten, men ska ni tro mig så är jag rädd att det inte kommer att komma så mycket folk… Så testa, smyg in bakvägen och fråga snällt om ni får slå er ner bland de andra i hyresgästföreningen. Och säg inte var ni fick det ifrån… Hyresbostäder är det som anordnar poesiläsning med blandade lokala förmågor på baksidan av Solberget vid Ringsbergsvägen. 11-14 en lördag, som sagt: jag vet inte om det kommer att bli en succé direkt. Men vi gör det för Solberget och håller vädret i sig så blir det en härlig morgon/eftermiddag.