se mig läsa!

sommarbilder:
1. Åskar och Linda på fotoutställningen. Även Frida var med på den, hon har inte anlänt från Malmö på bilden…
2. Karolina, jag och Peter kollar på de fina fotona och smuttar vin.
3. soffan full. Elisabeth, Karolinerna och Peter.
4. Elin och Frida.
5.efteråt frös vi på de luxes terass. Jag o Peter i samtal. Jag testade deras jordgubb daiquirys, två ggr.
6. fest som höll på till fyra på morgonen, hos Peter. Här Åskar och Anders.
7. Mannen som snart ska gifta sig.
8. Sixten.
9. Jag.
10. Åskar.
11. Peter, Karolina och jag. Att det kan vara så kul med Sangria!
12. Pontus var också med på festen. Även om fotot blev så här…

Lite reklam:

lördagen den 21 juli blir det Säljerydsfestivalen för Växjö Poetry Slam. Ännu ej klart vilka som kommer stå på scen, förutom mig själv och vår ordförande Anders Tornblad, båda taggade med nya dikter….
Kl. 20.00 på ännu okänd scen.

lördagen därpå, den 28 juli, är det dags för picknickpoesi i Linnéparken. Som vi har längtat! Och ni också hoppas jag. Kolla in närmare info på hemsidan, se länken här intill. Men Wire Moves kommer i alla fall att spela, och det kommer vara fritt fram för dig som vill ställa dig på scen och läsa egna dikter! Ta mod till dig! Kl. 15.00 börjar spektaklet, ta med fikakorg.

den 18 augusti (inget annat, tack för påpekandet Anders!) smäller det! första tävlingen kickar loss för höstens schema. Olivia Bergdahl kommer till Plan B’s innergård som gästpoet, jag kommer att tävla, och kanske även du? Kom igen, vässa pennan eller tangenterna och visa vad du går för!

än så länge vet vi inte så mycket mer än datum, men förhoppningsvis om allt klaffar kan ni se fram emot det första ölsponsrade poetry slammet i Växjös historia, den 15 september invaderar vi Kafé de luxe. Storpoet är ännu ej klar, men vi lovar något utöver det vanliga… Detta får ni inte missa, håll ögonen öppna för mer information!