Sjuk men hoppfull

Ikväll är det dags för min läsning i Köpenhamn. Jag håller som bäst på att krya på mig i sängen. ”Family guy” och Åke håller mig sällskap. Och den feta Palmeboken, då…

Men jag är snäppet piggare igår, då jag var snäppet piggare än i förrgår, så det blir resa av. Kl 19 på Literaturhaus, komsi komsi! Då blir det ”Undervattensleken” och annat smått och gott som de samlat ihop under temat för kvällen; ”Sex;Litt”.

 

Och nästa vecka blir det Göteborg!

Kom och se mig på klubb Muuuuu på Kulturhuset Oceanen, Café Chao, kl 19 på tisdag den 26 oktober. Fler som uppträder den kvällen är Bötterkäkäs, Henke & Johan och Katarina Fleisher.

 

En sorglig nyhet är att Erkki Lappalainen är död. Mannen som tog poetry slam till Sverige. Jag kände honom inte personligen, men tyckte det var sorgligt när jag började söka på nätet om det, och knappt fann någonting. Borde inte en så pass viktig man finnas med på Wikipedia? Samma dag som jag fick nyheten från vänner i branschen hittade jag ingenting. Dagen efter nämns det i en blogg, men fortfarande ingen stor nyhet. Till och med någon utförlig information om mannen var svårt (jag kom på tanken att jag själv skulle skriva något om saken). Lite information om Lappalainen hittar du här.

Men tydligen kommer det att komma en minnesartikel i tidningarna snart, sa Johan Wretman. Jag skyller på mitt sjukdomstillstånd och väntar på den.