Storhetsvansinne (jo jag ägnar mig också åt sånt)

Ibland när jag inte har nåt att göra men plötsligt får väldigt mycket kreativitet i kroppen spelar jag in lite dikter på min dator. Jag har ju en mac, så här kan man göra sånt. Det blir förvisso ett brusljud i bakgrunden, och ja jag har tänkt på möjligheten att inhandla en mikrofon för att få bukt med det, men ni känner mig. Jag är rastlös. Jag får en idé och då vill jag se det i verket direkt. Ungefär.

Vinsten för er blir hur som helst att priset blir reducerat. Vad det nu skulle handlat om annars? Nu blir det hur som helst överkomligt. Och ni gillar väl det, era fattiga jävlar.

 

Nu finns det stora projekt på gång, men i väntan på det satte jag igång lite mindre också.

(Nej, romanen vilar fortfarande…)

Ikväll spelar jag in diktsviten om min gamle älskare; ”Mellanfas”. Enligt mig faktiskt en av de bästa saker jag skrivit om kärlek. Eller inte kärlek. Något annat. Passion? Ja, kanske. Ni som hörde mig i Borås på Hagströms hink när jag var förpoet där för hundra år sen (två?), eller ni som hörde mig i Lund på Poeternas estrad i december samma år, ni har hört den och vet. Har faktiskt även läst den på Malmöfestivalen en gång, när jag tänker efter. Jag tänkte att jag även ska spela in en diktsvit jag läste på Rififi, typ samma år. Passionerade saker som behöver få finnas kvar nånstans. Nu när det blir mindre troligt att jag läser dem på scen någon gång. Jag är ju en nyskapande konstnär som inte gärna vill fastna i gamla spår.

 

Jodå, ikväll öser jag på med beröm till egot.

Ni som sett mig läsa vet att min röst är den största behållningen. Klänningar av akiaki och högklackade skor i all ära, men rösten; är det inte ändå den man vill ta med sig hem och spara och ta fram en kall vinternatt eller varför inte en sommarkväll, för att lyssna på igen och igen? Nu kan ni alltså det.

Unna er!

 

För att beställa någon av dessa skivor, alltså helt nyproducerade i all bohemisk småberusad ära, eller varför inte båda till paketpris; skriv till mig på min barnsliga adress thierrys_angel@hotmail.com. Ge mig din adress och be om vilken skiva du vill ha. Så kommer den så småningom.

 

Priser:

”Mellanfas” – 60 kr

”Om det här är det närmaste jag kommer dig” – 60 kr

Paketpris för båda – 100 kr

Om du beställer via brevgång (inom Malmö kan vi väl ses för en fika istället? Billigare för dig, trevligare för mig) kostar det lite extra i och med frakt, kanske en tia eller tjuga eller så.