Mm… läsa på scen!

lina1

 

Lina3

foto: Lovisa Appelkvist. (Klicka på dem för att få större.)

Igår läste jag på Öppen scen. Första gången på rätt länge jag läste på scen faktiskt, senast var väl som förpost i SM tror jag. Vad roligt det är! Framför allt första gången jag fick peppen på att tävla på länge! SM är i Umeå nästa år, och ja, jag vill ju dit! Är inte denna höst som gjord för att jag ska börja tävla igen?

 

Igår var en trevlig kväll, om än jag är störigt bakis idag. Bakis och skriva går inte jättebra ihop, så vi får se hur det går med dagens redigering. Jag har åtminstone öppnat dokumentet…

Matiss Silins var gästpoet hos oss, han pratade om sin nya föreställning Ordbråk, och dikterna kretsade kring de olika språk vi pratar med varandra. T.ex obegriplig Boråsdialekt.

Vidare till vårens final på Moriskan gick Sanna Hedlund (kvällens vinnare) och Nils Holmström. Det var ett härligt startfält med flera nya förmågor, både på öppna scenen och i tävlingen. Härligt! Jag ville aldrig att det skulle ta slut. Vilska som underbar emcee, Lovisa som förpoet med engelsk dikt influerad av nobelpristagarna. Nästa kval är den 22e, det går bra att anmäla sig redan nu, om ni blir sugna. Till tävling eller till öppen scen. (ordpascen@gmail.com)