Jobba på golvet, i ny tappning

I morse skrev jag recension. Av den här fina boken, ni kan läsa vad jag skrev på fredag på dagensbok. Jag har även intervjuat Kristofer Ahlström, som skrivit den.

ett liv for lite

Och i eftermiddag har det sett ut så här när jag jobbat. Jag kan ju ibland önska mig katt eller att någon annan skulle vara här i lägenheten eller så. Inte idag. Idag var ensamhet och ett golv för mig själv bra. Jag antar att städningen får vänta tills den här delen av manuset är klart…

Mitt Cypernmanus, vet ni vad som händer med det? Jo, just nu väntar jag på respons från en som håller på att läsa. Och jag har fått respons från en annan. Två helt nya människor för det här manuset! Som inte känner mig så väl heller. Spännande värre. Och lite läskigt.

Men mest spännande.

IMG_7379

IMG_7378

 

På kvällarna har jag börjat läsa den här. (När jag inte läser en kompis manus då, som jag ska ge respons på.) Kan verkligen rekommendera Åsne Seierstads obehagliga men välunderbyggda bok ”En av oss” om Anders Behring Breivik. En mördare skapas inte av World of Warcraft eller hatiska bloggar. Det behövs en hiskelig barndom och fallandet mellan en del stolar också. Påminner mycket om ”Lasermannen” av Gellert Tamas.

Bild 2014-11-17 kl. 16.04

 

kristofer ahlstrom 1