Recension, i väntan på bokmässeuppdateringen…

Ja, jag vet! Jag ska skriva om bokmässan.

Det finns massor av tjusiga bilder och saker att dryfta, men jag har liksom inte riktigt hunnit landa än. I väntan på det får ni här en recension, söndagens, av Stewe Claesons nya bok.

Och i lördags recenserade Suzann Larsdotter min roman på dagensbok, läs den fina recensionen här.

Ariel Held har också florerat i mycket tjusig artikel om sexuella gränsöverskridanden i tidningen ETC, som gick att plocka på bokmässan. Så här lycklig blev jag över att få vara med i den. Där berörs även två andra böcker som handlar om att utmana sexuella tabun: ”Allt som är” av Linn Bursell och ”Rovfåglar osv” av Kristina Sigunsdotter. Artikeln kan du läsa här.

10306484_10152672034016418_29153311624329550_n

foto: Lovisa Appelkvist.

Nu är det dags att komma in i jobbet igen. Skriva några timmar. Märker till min förfäran att mörkret redan är på väg, den lilla sänglampan får funka som skrivbordslampa (eftersom jag aldrig kommer mig för att fixa den andra). Ser mysigt ut, men jag är glad att jag skriver om Cypern och mentalt får fly till värmen faktiskt. Höst i all ära, men inte är vi riktigt redo för kylan?

IMG_7309

På samma sätt var det skönt att för ett tag komma undan den politiska verkligheten, och vara författare i liten bubbla några dagar i Göteborg… Men! Mer om det sen.