Kursen fick mvg!

 

Min kurs är över för den här gången.

Det har varit underbart att varje vecka få ta del av folks snuskberättelser, hihi, och duktiga har de varit också. Jag har låtit de testa olika genrer och sätt att skriva, kommit med tips och råd, och alla har de också kommit med sina olika bakgrunder och erfarenheter. Olika språk och färdigheter. Ambitiösa!

Samtidigt skönt att det är slut också. Det har varit en hektisk sommar, med mycket jobb med den erotiska romanen, redigering och finputs, allt som ska till för att få ett så perfekt slutresultat som möjligt. Filmandet som jag varit lite delaktig i, jag vet inte allt. Jag har många gånger känt att det varit skönt att kursen varit på distans, för att det tillät mig att göra så mycket av jobbet i förväg. Jag hade inte hunnit annars. Till och från har jag tänkt att detta är något jag inte kunnat fokusera på så mycket som jag kanske velat, jag har varit rädd att det glidit mig ur händerna.

 

Så skönt då att få motsatt reaktion från en av deltagarna! Suzann Larsdotter skriver fint om kursen, och mitt skrivande, här. En sån människa att få beröm från också! Cool är bara förnamnet.

Blir du själv sugen att gå så startar det på nytt i oktober, med samma upplägg. Anmäl dig här!