Tävling: Bli filmens konstnär!

Ni som läst boken ”Det borde finnas regler” har ju redan koll på det, men ett av Mias stora intressen är att teckna. ”Bajskorvar och sånt”, säger hon avmätt, när mammas nye kille Kjell nyfiket frågar vad hon ritar för något. Men i verkligheten är det hennes uttrycksmedel, och hon övar sig boken igenom för att bli skickligare.

Nu när boken ska bli film, har regissören och manusförfattaren Linda-Maria valt att ta med detta som en tydlig del i handlingen. Och det är här ni kommer in. Det vill säga, vi kommer att behöva er hjälp med att göra Mias teckningar!

Så gillar du att rita?

Var med i vår tävling! Av de inskickade bidragen kommer Mint AB att välja vem som kommer att få ha sina illustrationer med i den färdiga filmen sen, som en del av scenografin. Du blir alltså filmens konstnär, och dina teckningar kommer att nå ut till massor av människor!

För att vara med i tävlingen ska du ladda upp en bild på Instagram som visar din teckningsstil, och hashtagga #detbordefinnasregler. Senast den 20/5. Tävlingen är redan i full gång, så: kör!

För frågor, hör av dig till info@mint-ab.se.