Helsingborg och hejdå kjol

Igår var jag med på ett hörn i filmandet!

Det var stora statistdagen på stranden i Helsingborg. Kallt och blåsigt och inte mycket till sol, men vi som var där fick allt bita ihop och låtsas. Jag fick till och med en lite större roll… Återstår att se i färdiga filmen sen hur det ser ut, men jag gjorde som Linda-Maria sa så jag hoppas det blev bra. Hemskt kul att få vara med på en filminspelning igen! Sånt jag inte tänkt på att jag saknat. Hann till och med fika med mamma och Hans.

Kolla Instagram.com/detbordefinnasregler för bilder från inspelningen, de är mycket bättre än vad mina blev.

Som hastigast fick jag också prata med två av huvudrollsinnehavarna, Lo och Anna som spelar Mirjam och Mia. Min mobil dog precis när jag skulle fota dem. Men det var kul att få säga hej i alla fall! De verkade gilla filmandet, för det mesta.

Annars har det varit enormt mycket jobb för mig i dagarna. Med att färdigställa manus som snart ska in i sista korret, med min skrivarkurs och för att få klart med alla småsaker inför att vi åker till Österlen.

På Österlen är planen att jag ska kunna lägga all fokus på Cypern-romanen. Fast jag tänker också ta det lite lugnt. Läsa en bok eller två, bada. Dricka vin och bara umgås med mina fina pantrar. Så det så.

En sorglig sak som hänt, är att min svarta kjol en gång för alla nu lämnat mig. Detta låter kanske ytligt och inte som en stor grej, men jag köpte den här kjolen 2003, så den har varit med om en del. T ex har den fått mig se bli förälskad, i en man som jag senare fick ha som min ett tag. Den har fått vara med på diktläsningar, dejter, under sex, på fester, till vardags, på Icajobbet, som evig trogen följeslagare har den funkat till allt.

Men nu går den sönder på riktigt, tyget säger hejdå. Jag hoppas kunna hitta en värdig ersättare snart. En liten bildkavalkad, för att hylla dess minne…

svart kjol

226452_7224276454_7001_n

 

1726_49872086411_188_n

 

IMG_6114

IMG_0324

10400842_34646371411_4509_n