Bill får göra vad han vill.

Vad fan är den här grejen med Bill Murray egentligen?
En av världens coolaste skådisar kommer hit och blir full på Café Opera. Inte jättefull dock, polisen kan nu visa att han hade 0,36 promille i blodet (0,2 är gränsen för när man inte längre får köra). Hur som helst, Bill fick fnatt och tog en tur med en golfbil på Stureplan, mellan Café Opera och Hotell Anglais. ”Han åkte fram och tillbaka på trottoaren”, säger vittnet Stig Beckman, 62.
Hahahahahahahahahahahhahaahhaahhaha
Ursäkta. Men är det inte lite roligt? Ett galet spratt liksom, som taget ur ”Life Aquatic”. Tokroligt. Och att han gjorde det just i Sverige! Hysteriskt! Och på Stureplan! Där dresscode och namedropping är överlevnadskitet. Där kvinnorna är lika välpolerade som männen, plånböckerna feta och paparazzifotograferna i himmelriket. Ursäkta. Men är det inte roligt?

Bill Murray har tydligen i efterhand sagt att han tycker det hela är pinsamt och han erkänner allt för att slippa åtal. Men jag jublar. En tokrolig kändis; just vad Östermalm behöver! Bara att beklaga att kvällstidningarna snöar in sig på antal promille och söker förklaringar till Bills handlande (han skulle köpa tuggummi på 7-eleven)…