Björnar har aldrig svininfluensa

 
 

Sitter och googlar lite biverkningar på svininfluensavaccinet, eftersom jag idag tycker mig uppleva det där trycket över andningsorganen som jag kände av i våras. Stundtals panikframkallande faktiskt. Får väl ringa sjukrådgivningen eller min vårdcentral om det inte ger med sig.

 
Hittade sidan ”Anders Nilsson – nyheter och debatt”, där man hänvisas att rapportera in så fort man får en biverkning. Raderna är fulla av folk som har ont i armen, kräks, är yra eller har feber. Inga andningsbesvär dock. Däremot hittade jag det här, som jag tyckte var lite underhållande:
 

 

Anonym sa…

Bästa immunförsvar vi kan ta är antioxidanter som mestadels finns i Blåbär och Björnbär. Jag har ätit blåbär i flera år och har aldrig varit svårt sjuk eller förkyld. Jag är dessutom amalgam allergiker så varför skall jag bli särbehandlad genom att ta ett onödigt vaccin med massa kvicksilver i och bli jättedålig. Kroppens immunförsvar är till för att ta hand om kroppens egna bakterier. Varför jag äter blåbär är därför jag har fått ett väldigt bra mörkerseende vilket jag inte hade tidigare. Dessutom så livnär sig björnar på blåbär och fisk å kött. Dom är rena antioxidant bomben. När fågelinfluensan var aktuell då var det ingen som sa något om vaccin. Nä inte tänker jag ta något skit gift i min kropp. Blåbär el Björnbär , sen Multivitamin juice eller protein shakes innehåller mycket vitaminer och antioxidanter.. Det sitter fel folk i regeringen och sveriges rikes lag. Man ska inte gå efter grupptryck och göra som alla anda gör. Varför ska en frisk människa ta ett gift som kan ge biverkningar framöver ?? Tänk på det innan det är försent för det gör jag. När vi har sveriges natur med friska nyttiga medel att proppa i oss…….Jag har också varit och klagat på Reinfeldt om E211 som finns i Läsk, olika produkter i mat som är ett kliniskt bevisat cancer riskabelt ämne som inte dom vill ta upp.

Klart dom där idioterna som vill sälja vaccin i sverige och skriver på kontrakt kan avgå sen och leva på sina fallskärmsavtal på fritiden och dom som blir drabbade i slutänden är svenska folket som aldrig har någon jävla talan! Det är bara media, pressen och riksdagssmörjan och kungahuset som vi skattebetalare skall försörja. Bojkotta Monarkin det vore bättre med en president. Som Obama i usa , han lyssnar vad folket vill , vi ska slava under någon gubbe och kärring som uttalar sig på tv. Sen när vi ska rösta och få massa skit röstblad proppat i våra brevlådor. Inte blir min röst hörd. Never in my fucking life.”

En sån ilska. Och underbar flykt från ämnet. Från en Anonym…