Glad midsommar!

Det råder en viss skillnad om du ska skolas till en god mamma, eller en god pappa. Lägg märke till omslagen på dessa böcker, ur höstens utgivning. Den ena ser ut som en Fridatidning, handlar uppenbart om KÄNSLOR och annat gullegull. Den andra ser ut som en vetenskapsbok, clean och intelligent. Jag tycker de speglar dagens Sverige på ett intressant sätt.
I övrigt är det midsommar idag! Wii! Det är just nu varmt så att det kokar ute. Jag ska ändå gå och se om mitt gym har öppet idag, för av nån anledning längtar jag efter att svettas med Madonna i öronen. Jag vet att det sagts många gånger, men träna till bra musik: oj,oj,oj!
Ikväll är det poolfest hos Nils. Alla tar med sig lite mat. Jag tar även med mig lite blommor och material för att binda kransar, eftersom jag tycker att det är viktigt. Midsommar är egentligen min favorithögtid, och det är än bättre nu när jag äter sill, måste jag säga. I år är jag inte riktigt lika pepp. Ångesten har varit massiv de senaste veckorna. Men förhoppningsvis känns det bra ikväll och allt blir toppen.
För att känslan ska infinna sig bjuder jag på en bild från den där legendariska midsommaren, på Ribban 2010, när vi kunde sitta ute hela dagen, Teresa bröt sitt nyckelben när vi spelade brännboll och Amanda hade med gitarren, jag hånglade med Olof och det var till och med några som badade. Glad midsommar på er!
fotot är taget av Stefan, om jag inte minns fel.