Bästa-listan.

Bästa-listan.
Bästa skorna just nu. Provade dem redan i höstas, men köpte först för en månad sen. Då på rea, 200 spänn.

Bästa filmen just nu: Farväl Falkenberg. Oj, oj, oj! Läs mina skriverier om denna underbara pärla på http://tellusfilm.com/recension.php?id=85001379  och  http://tellusfilm.com/kronika.php?id=115002887….

Bästa tv-serien just nu: Grey’s anatomy. Vet inte varför, jag har aldrig gillat sjukhusserier tidigare. Och egentligen följer jag inte den helhjärtat. Bara har den som bakgrund när jag sitter och jobbar med texter på kvällen och Åskar är i ateljén.

Bästa att se fram emot nu: Mando Diao imorgon på Kafé de luxe. AAAH! Har ännu inte sett dem live, men nu är det dags. Hoppas de kör lite låtar från förr också. Och att golvet håller…

Bästa att se fram emot för stunden, alltså PRECIS just nu: att Anna snart kommer hit, så ska vi äta chips och se på Farväl Falkenberg igen (jodå, det är en sån film man vill se om)

Bästa inför sommaren: att Emma söker jobb här. "Tänk om vi skulle vara i samma stad i sommar, Lina! Kanske till och med på samma jobb! Då kan vi liksom hänga…" Jag och Emma kan hänga. Skulle livet kunna bli mer fulländat?

Bästa bebisen: Idas systers lilla Stina. Oj vilken söt liten sak. Och så Nora på köksdörren förstås!

Bästa musiken just nu: den där låten med Muse som jag inte vet vad den heter, som är i min mP3-spelare.

Bästa "godiset" just nu: blåbärsmuffins som jag bakade igår, de ligger i frysen och väntar…

Bästa affären just nu: nystartade Fröken Ö i stan. Tjej som öppnat secondhandbutik med utvalda kläder. Sådär som i Stockholm ni vet, fast billigare! Så att man har råd. Ligger på Järnvägsgatan och jag tror jag springer dit redan imorgon när…..

Bästa överlag just nu:….PENGARNA KOMMER!!! Tiotusen in på mitt konto, tjoff säger det bara! Så välförtjänt. Faktiskt. Jag är ett riktigt litet pluggo nu, när det är så roliga utbildningar jag går….

178489-5

Bästa doften just nu: Åskar. Jag vet att det låter smörigt men han luktar alltid bäst.

Bästa kurslitteraturen: den vi har till kulturjournalistiken. Tack tack, första gången i mitt liv som jag bara, bara har rolig kurslitteratur! Även om vissa böcker är jobbigt tjocka, så tack! Tack.

Bästa med mina dreads just nu: att de vuxit så mycket. Jag är i en "lång-period"….

Bästa saken i svensk politik just nu: (seriös punkt, eller hur) Att Mona Sahlin förmodligen blir ny partiledare. Och genom det får hon också mer utrymme i media, har ni tänkt på det? Fantastiskt roligt!

178489-4

Bästa klädesplagget just nu: jag får väl säga min jacka. Även om jag svettas i den jämt och ständigt, så är det ju fantastiskt att jag aldrig, faktiskt aldrig fryser…

Bästa komma-igång just nu 1: att jag börjat träna regelbundet Hälsostudion.

Bästa komma igång just nu 2: att jag jobbar aktivt med min roman och snart ser slutet på flera års mer eller mindre effektivt arbete…