Försök till drömtydning. Eller nåt sånt.

 
 

I natt drömde jag att jag råhånglade med Bob Hansson. 

Det hela skedde på min pappas toalett hemma, en något dammig och skitig skrubb som man helst inte vill befinna sig i liggande på golvet. Vilket jag alltså gjorde.
Vi hade inte sex. Men det var ungefär så nära man kunde komma.
 
Vad jag har fått lära mig av drömanalyser, så finns det en kategori för det här med att drömma om kändisar. Man vill ha uppmärksamhet. Bob Hansson såg jag skymta förbi på en tidningsframsida igår, jag vill minnas att det var Amos. Ett oväntat ställe att se hans nuna på, alltså är jag inte helt säker. Men det kan ju förklara var personen kom ifrån, menar jag.
 
Var scenariot i sig kommer ifrån torde vara alltför uppenbart.
 
Det har hänt en gång tidigare att jag drömt om Bob Hansson. Konstig nog i ett liknande sammanhang. Då hade han någon form av skrivarverkstad, och vi som deltog satt vid ett bord. Han strövade omkring i lokalen under tiden som han pratade. Och plötsligt böjde han sig in bakom mig och tog mig på brösten! Jag berättade om denna dröm för Hanna, som kan det där med drömtydning. Vi satt i deras kök, jag och min dåvarande kille var på besök i deras lägenhet för första gången, vill jag minnas. Och hon sa direkt ”Du behöver uppmärksamhet. Från en man. Och det där med bröst tyder på att du vill ha uppmärksamhet för din kvinnlighet. Det är ett väldigt tydligt drömexempel faktiskt.”
Och där satt min kille bredvid…
Jag skämdes lite grann.
 
Fast Bob Hansson som symbol för en känd person, det funkar ju egentligen inte. Jag menar visst, han är känd. Men jag har ju till och med pratat med honom, till och med efterfestat med honom, herregud, vi har till och med haft läsningar tillsammans! Det är inte en helt främmande människa för mig. Jag skulle drista mig så långt som att ja, jag tror till och med att han skulle hälsa på mig om han säg mig.
Om han kände igen mig, vill säga.
 
Så kanske ska man fråga sig vad Bob Hansson egentligen står för i mitt liv? Vad är han symbol för?
 
På samma sätt som jag frågade mig tidigare vad Oskar Hanska var symbol för, som ni trogna av mina bloggläsare kanske minns. Och nu ska jag göra nåt jag sett på lyxunges blogg ett tag, och även på ohshino, men inte testat själv än. Jag ska länka till mig själv! Ska vi se hur det går…
 
http://linaarvidsson.blogg.se/2008/april/0831.html
 
http://linaarvidsson.blogg.se/2008/april/tillagg-lordag.html
 
Det där länkvertyget verkar inte funka idag, så ni får själva kopiera o klistra in. Jag tror det är värt det. Vill minnas att jag skrev bättre på den tiden än jag gör nu.
 
Och nej. Vad jag vet har jag ingen dold crush på mr Hansson för tillfället.