maj och mycket i huvudet.

Är lite stressig nu, det är så mycket som liksom hälls över en nu i maj månad. Sommaren snart här, SM-nerver och fullt upp i huvudet. Planeringsstadiet. Och det visste jag väl; – att nåt skulle bli lidande… Som tur var inte pojkvännen. Även om jag funderar på att läsa en dikt om mitt ex imorgon på Första maj-firandet (Palladium 14-16, kom!). Fast det är mest för att jag är så nöjd med att jag lärt mig den utantill. Och för att jag gillar den, faktiskt. Så får man göra väl? Det är ju inte så att det är en kärleksförklaring. Snarare lite tvärtom.

Och så sommarjobb som fixat sig, mot all förmodan. Tänk! Hovmantorp i sommar alltså, vält inte ut några glas. Trevlig och respektabel, javisst. Pengar, otroligt.

Annars har det varit fotande med Frida i helgen. Lånade kläder hos Fröken Ö och klädde ut mig till Virginia Woolf. Roligt att hjälpa till, jag gillar att vara fotomodell! Åskar var Marty förstås. Från ”Tillbaka till framtiden”. Hihi. I centrala Växjö utanför Stadshotellet, att han vågade! För bilder, bläddra ner…

Annars är det diktinlärning som gäller. Och slutspurten på Kulturjournalistiken. Har lånat feta böcker av de Montaigne för att försöka begripa vad en essä är. Och hur man ska kunna skriva en. Att studera porrserier är ju inget man mår dåligt av direkt… Beställde ”Drift” av Liv Strömquist och Jan Bielecki, men blev lite besviken dessvärre. Inga närbilder på könsorgan, mycket rumsrent alltihop. Av det jag läst, ska jag tillägga. Måste läsa lite mer innan jag kan ge en klar opinion.

image74

image75
Är det helt crazy av mig att vilja köpa klänningen nu?

image76
Frida glömmer allt vad kroppshållning och skam och sånt heter när hon fotar. Härligt att se.

image77

image78

Du kan förresten läsa om mig på dikt360.se idag. Jag är med i intervju inför SM!