Senaste nytt!

Som ni kanske märkt av så har min hemsida varit väldigt långsam på sista tiden. Det håller på att åtgärdas, jag lovar! Uppdateringar kommer även att ändra utseendet lite grann. Som vanligt är jag väldigt dålig på att berätta om saker som händer här.

Det senaste som hänt, som är stort, är väl att jag skrivit på ett kontrakt för en ny bok. Till hösten kommer min diktsamling om att jobba som kassörska på Ica. Det ni, det vill ni inte missa! Den heter ”Vänligen bygg inga berg” och kommer att komma ut på Konsai förlag. Mer info om det kommer förstås löpande!

Sedan var jag med i en podd för ett tag sedan. Jantepodden, som drivs av mina poetry slam-vänner Malin Jakobsson och Alma Kirlic. Det inslaget kan ni höra här. Ett långt avsnitt där vi babblar på om än det ena, än det andra. Tar avstamp i ”Aldrig ensam” förstås, men på vanligt poddvis kommer vi sedan in på alla möjliga ämnen. Rekommenderas! Jag medverkar även snart i Barnfrihetspodden….

Som vanligt vill jag tipsa er att följa mig på instagram, där jag är bättre på att uppdatera om läget. Jag har bytt namn där och heter numera @thereallinaarvidsson