Releasefest och Klubb Bubbla

Anders Tegnell verkar lugn och samhället är, som ni säkert märkt, öppet igen. Lite tassande och försiktigt förstås, vi har vant oss vid avstånd och att inte krama vem som helst kanske. Men kulturella evenemang har en plats igen, och det är jag väldigt glad över!

Den 4 november kommer min releasefest äntligen att hållas, som jag skrev om förra gången. På Grand i Malmö, tid 18.00. Då har vi lastat upp med nya trycket, och det är bara att komma, lyssna, mingla, köpa. Kom, kom, men anmäl er gärna via eventet, så att vi har lite hum om hur många som kommer.

En annan rolig sak som händer i november är att jag medverkar på Klubb Bubbla i Örebro. Det var tänkt redan förra hösten, med min bok som kom då, men så var det ju en viss pandemi som kom emellan… Köp biljetter till evenemanget här.

Och så den största bokningen jag någonsin fått. Jag ska medverka på Bokens dag på Malmö Opera den 27 november, med författare som Liv Strömqvist, Göran Rosenberg och Klas Östergren. Se mer om det här, och boka biljetter.