Passa på att läsa mina sista recensioner…

…för www.tellusfilm.com, filmsajten jag skrivit för i cirka två år nu, men som jag, på grund av att jag inte har tid, kommer att sluta med i januari. Det kommer säkert att komma en eller två recensioner här på min blogg istället. Men eftersom tvånget inte är lika överhängande då, så vet man ju aldrig hur det blir med kontinuiteten…

Läs alltså recensionerna jag lagt upp idag och igår:

”Ibland, jag tycker pappa är drygare än Yes”….
Jonas Hassen Khemiris bok blir film med både influenser från Bollywood, en touch av familjefilm, men framför allt en svärta som jag gillar.
http://www.tellusfilm.com/recension.php?id=85001697


Vad säger Gud?
Neale Donald Walsch säger sig stå i direktkontakt. Böckerna ”Samtal med Gud” hyllas världen över, av frälsta som hedningar så att säga. Jag hyllar inte filmen, men det var delvis en intressant upplevelse.
http://www.tellusfilm.com/recension.php?id=85001699

Kanske julklappstips till nån som har de bestyren kvar?

Jag kommer som sagt att jobba för tellusfilm året ut, så det kan komma fler, jag lovar att lägga upp här med länkar som vanligt. Ser främst fram emot att sitta och knåpa på nyårslistan; årets bästa och sämsta filmer och tv-produktioner… Även om det är svårt. Man är ju inte nån professionell betald jävel som kan gå och se allt som kommer…..