En filmpremiär kräver sin blåsa

Nu blir det premiärvisning på filmen på BUFF-festivalen här i Malmö, den 9 mars går ”Det borde finnas regler” som invigningsfilm. Och även om den kommer gå upp på biograferna först i höst är detta premiärpremiären. Och till det behövs det en ny blåsa, kände jag.

Så igår eftermiddag tog jag en tur på stan.

201502182631

Enhörningsskor som finns på Shock. Kolla in hornet längst fram! De köpte jag dock inte.

 

IMG_7486

 

Malmö har för några månader sen eller så fått ett alldeles eget Beyond Retro. Igår var första gången jag hittade dit. Stökigt, hur mycket saker som helst, men lite hittade jag… Dock ingen festblåsa värdig en premiär.

IMG_7487

 

IMG_7490

Nej, det var på nämnda Shock jag hittade den, faktiskt! Känns extra fint, eftersom Shock finns med åtminstone i boken, eller rättare sagt som inspiration till butiken där Mia och Karl köper Mias nya hårfärg. I filmen finns färgningsmomentet med, även om färgen blir lite annorlunda… Mer än så ska jag inte säga nu. Det får ni se när ni ser filmen.

IMG_7494

Alltså en helt crazy bananas-klänning, om jag får säga det själv. Som ni ser är den femtiotals/rockabilly-stuk. Men med tryck av djurhuvuden, både levande och döda sådana… Härlig mix, tyckte jag! Och som jag är lite i det morbida moodet just nu (skriver på en skräcksamling med en hel del död i) föll jag pladask för det här halsbandet.

IMG_7491

Syns kanske inte riktigt, men det är dödskallar hela vägen.

IMG_7496

Usch ja, jag kan verkligen förlora mig i shopping ibland. Varken bra för miljön eller plånboken. Men kolla in de här snygga jeansen i girlfriend-modell, vad det nu är för konstig benämning. Lite för håliga för att använda än så länge, men snart nog kommer den väl. Solen. Hur som helst är det inte ofta jag hittar jeans jag gillar, som känns sköna OCH är snygga. I mitt tycke var den som skapade de där tajtsen som ser ut som jeans, ett geni. Vem vill gå runt och ha det obekvämt till vardags? Nej, sånt är jag för gammal för att syssla med längre.