Jag gör reklam och andra saker

När man håller i skrivarkurser engagerar man sig ju i elevernas projekt, och drömmen är förstås att adepterna ska få egna vingar i branschen. Nu har det hänt! Känns hemskt fint att kunna göra reklam för Eva Ludvigsens bok ”Lova”, som jag själv gett respons på i en tidig version, och som kom ut på Frank förlag nu i vår. Heja Eva! Eva skriver i en genre jag själv inte är superbevandrad i, romance. Vilket var både svårt och härligt när det kom till respons. Jag har inte hunnit läsa den färdiga versionen än, eftersom den kom på posten idag. Men som jag minns den är den en härlig verklighetsflykt om en kvinnas jakt på kärleken, in the land down under… Läs och dröm dig bort!
Blev förstås hemskt glad över orden på förstasidan.
Idag hade jag tänkt skriva 9-12 för att sen hänga med Anne.
Det gjorde jag inte. Eftersom jag jobbade på Ica igår från 12.30-21.00, större delen med nertryckt ångest i maggropen, så orkade jag mest bara ligga kvar i sängen ett tag. Läsa Sorokin, som för övrigt är en galen författare precis i min smak, och sen gå upp och se på Top Model till frukosten, bläddra igenom facebook lite, dutta lite med en text som kanske kommer i en tidning snart. Sura lite över att Svensk Bokhandels höstkatalog inte kommit än.
Ta det lugnt = underskattat.
Sen hängde jag med Anne.
Vi kollade in nya Triangeln. Provade igenom ”typ hela deras sortiment”; nejdå, men det blev en del, haha! Här lite modeblogg:
  
1. När jag provar tajta jeans inser jag att jag alltid borde ha det. Min röv alltså! (Fast inte de här tajta jeansen, eftersom de stryper blodtillförseln till mina vader…)
2. Exempel på shorts i fel storlek…
3. Exempel på shorts i rätt storlek!
Jag fick veta att jag har för hög dos levaxin i kroppen senast jag var hos läkaren, så om ni tycker att jag ser extremt smal ut just nu är det därför.
    
1. Randig klänning – ja!
2. Min rumpa i den här!
3. Anne brukar hitta kläder på barnavdelningen, så vi kollade in deras sortiment också. Det var bra, för då ramlade jag över den här jackan, som var lite för cool för att hänga kvar.
4. Den var så cool att jag var tvungen att fota mig igen.
5. Och igen.
Gissa vad som anlänt i hallen när jag kom hem?