Prova kläder utan att köpa, del 85

Vi skämtade igår om att jag skulle skriva ett referat av matchen Sverige – Portugal, bara för att visa hur många sidor det egentligen finns av mig. Visserligen skrev jag krönikor för hemmaklubben Västra Karup för några år sen. Men det var väl knappast för deras insiktsfulla funderingar kring sporten i sig, som de uppskattades… Jag rörde mig lika mycket i snacket som gick utanför plan, som mina hemliga fantasier om diverse heta spelare.

Att min kusins gamla pojkvän Behrang Safari var med i startelvan måste ju påpekas som något extremt coolt.

Matchen var annars som man kan vänta sig av Sverige. Det händer inte mycket, alltså. 0 – 0, med några starka chanser i inledningen. Sen tystnade åtminstone publiken på Center sportspub. Och jag och Becky försjönk i högstadieminnen, chilinötter och det manliga könet.
Becky
jag
Kvällen började för övrigt klockan 17 med Oscar Johansson. Gav honom den där ölen vi slog vad om i impron. (Han vann över mig, faktiskt inte med så mycket men det var helt klart välförtjänt). Vi sa preliminärt att vi ska göra om vadet till nästa stora tävling, vilket jag förmodar är SM. Jag glömde fråga om det även här gäller improesi…
Hur som helst: Tempo är ett trevligt ställe och jag vill hänga där mycket. Det är helt okej att stå i baren själv och bara spana ut över alla kulturmänniskor, deras stora glasögon och deras intellektuella glas rödvin. Jag är inte en av dem, än. Men vänta bara.
Och nu till det förlovade landet ”Prova kläder utan att köpa”, där jag numera har pendelkort…
O yes, tyllkjolarna har kommit till stan!
Den här är visserligen inte vit, som de underbara jag trånat efter i ELLE-tidningarna sen i våras. Men en stark kandidat, trots smått obekvämt brett resår i midjan. Mycket sugen på att skaffa hela denna outfit, med linne och allt till på onsdag. Men det är även frestande att vara vuxen och låta bli.
En liten fuskpäls istället för blåa dunjackan i vinter?
Skulle tro att det är ungefär lika varmt.
Längtar efter rosa just nu, och de här modellerna är ju bara helt gudomliga.
Funkade faktiskt bra till håret också, eller hur? Inte alltid givet…
En storlek mindre, men den ska jag nog unna mig. Behöver trots allt nya tröjor.
Kanske är det där pendlarkortet inte för evigt heller, eftersom jag nu ikväll fick veta att de ville ha mig på Greenpeace. Det rullar på, so to speak! Återstår att se om jag klarar av det där med dörrknackning.
Imorgon är det upp på cykeln och ut med reklamen. Har kommit att gilla det jobbet ordentligt nu!
Malin, jag vet att du inte gillar det.
Men imorgon kommer recension av kvällens film, ”Darjeeling limited”.