En riktig Blötdjurskväll

Releasefesten för ”Blötdjur” blev riktigt fin.

Vi var på en för mig ny plats, NGBG på Annelundsgården. Det är borta i industriområdet typ, Norra Gränges, en dold lummig liten innergård på vägen mot Rosengård med både utomhus- och inomhusscen. Replokaler och grejer som pågår. Halvfärdiga grejer i papié maché låg och drällde i periferin. (Min näst sista bild i telefonen när jag kollade dagen efter var på ett mörkt drakhuvud.)

Vi var inomhus och det var skönt, värmen var så bisarr den dagen att jag fick ta minsta möjliga under dräkten för att få lagom temperatur. Det blev rött spetslinne. Ariel har blivit porrigare i sin look sedan förra boksläppet, så är det bara. Det känns rimligt, det speglar bättre vad jag skriver om man säger så. Men man får ju vänja sig vid män som frågar om man vill med dem hem, haha!

Dräkten kändes dock nödvändig. Kavajen trodde jag var nödvändig, men när jag fått på mig kjolen och klackarna insåg jag att egentligen räcker det med det. Ja, och peruken och sminket då förstås, men det är ju underförstått…

Bilderna ovan är tagna av mig. Annars var det Josef Nedstam som var kvällens fotograf. Javisst, sån himla lyx att ha en mingelfotograf på plats, va! Alexandra Nedstam som driver Vertigo fixade med allt runt omkring: bubbel, bokförsäljning, fixa iordning. Kände mig som en drottning hela kvällen!

Vi körde författarsamtal och jag läste lite ur boken förstås. Det är så kul att bli intervjuad om erotiken, jag har så mycket tankar om den! Och så häftigt att den här boken nu finns ute, att recensenter och sånt ska sitta och läsa den, haha! Det är ju lätt den galnaste bok jag skrivit.

Men nu lite bilder! (Eller många) Bilderna nedan är tagna av Josef Nedstam, @listergatan på instagram, om jag inte anger annat. Klicka på de små bilderna för att se dem större.

Foto taget av Vilska Lindgren. Och ja, jag hade två glas på scen! Bara ett snapsglas ifrån Bygdegårdsfest, som vi brukar säga…

När man kommit in i det här med författarsamtal och känner sig avslappnad och nöjd och det märks liksom på hela hållningen, hehe… Foto: Josef Nedstam.

Tog själv bilden nedan på hur roligt det blev med olika stayups när man inte inser hur väl de kommer att synas. ”Vad ska man göra, när det är Lina som har hand om strumporna!” skämtade jag. Men Anna tyckte det var inspirerande.

Sen blev det dricka och mer mingel och bokförsäljning och signering förstås ute i det gröna… (Bilderna nedan tagna av Josef Nedstam igen när inte annat anges.)

Foto taget av mig.
Foto taget av mig.

Givetvis omedvetet punktrashig också, men när jag upptäckte det kändes det helt i karaktär…

Tack alla som kom och gjorde det till en så himla fin kväll!

Och hallå, jag fick den här handgjord av Saga! (foto av mig)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.