Covered in bees

 
Det börjar bli vår på riktigt, eller hur man nu säger. Varma grader ena dagen kan ju fortfarande betyda snö andra dagen, men för tillfället är det glass i parken och skinnjacka som gäller. Ibland inte ens jacka… 
Redigeringen efter Lisas respons är igång och häromdagen satt jag och Vilska på fik och jobbade. ”Som en riktig författare?” kommenterade Emma när hon ringde, ”ja, som en riktigt författare”, sa jag. 
 
 
Årets första glass käkades med syster yster igår. Vi diskuterade Hungerspelens makt över ens liv och sånt. Åt dyra Ben and Jerry-kulor med doppad strut, fint ska det vara.

 
 
På kvällen åkte jag till Hyllie och Malmö Arena för att se på Eddie Izzard. För ungefär ett år sen bokades biljetterna, och oj vilka bra platser! Vi satt med lite rum för fötterna framför oss, vilket också gjorde att ingen lång man ever kunde skymma sikten. Det var jag, Maria Hagbjärn som jag gick i låg-och mellanstadiet med och utöver en klassträff för några år sen knappt sett sen dess, och hennes syster Anna och kompis Petra. Kul att hänga med nya människor! 
Och Izzard var förstås fantastisk. Även om hans transvestit-ådra just nu mest märks av genom ett par högklackade skor.
 
 
 
Bild från Maria:
 
 
 
 Och för er som inte har koll på var ”covered in bees” kommer ifrån, I give you this