En gnagare på högst tio kilo

 

Här en rolig notis jag hittade i DN häromdagen.

 

En dag efter mitt förra inlägg bestämde de sig för att skicka hem Hanna till Sverige. Så familjen kan pusta ut. Hanna själv är rosenrasande över att inte få jobba och klättrar på väggarna. Sött.

Jag planerar kursen Kreativt skrivande och hoppas på fler anmälda till den. Den skulle startat på onsdag, men blir nu framskjuten, förmodligen till den 23e. Kontakta Studiefrämjandet i Lund för mer information. Min distanskurs är dock full och kommer igång på måndag, med några mindre ändringar sen förra gången. Ska bli kul!

 

Jag har ju glömt bort att berätta att jag och Lovisa A var med i City, Malmös eminenta gratistidning! Inför finalen på Café Barbro förstås, för att locka folk dit. Och även för att prata om poetry slam, denna företeelse som alltid får så stora fascinerande ögon hur många gånger man än berättar om det.

Ni tävlar alltså i poesi?

Ja, vi tävlar alltså i poesi.

Hur som helst är det bra med publicitet. Och rätt fint blev det, även om jag ser ut som en ilsken gnagare på högst tio kilo.

 

 

Jag blev även utfrågad i SMP samma dag, inför besöket i Växjö. Fast det var ingen intervju utan bara lite tramsfrågor, så jag har inte bemödat mig att leta upp det faktiskt. En gång i tiden, tänker jag bara då. En gång i FRAMtiden. Då är det du och jag, DN Kultur…