gamla bilder

Ärhm…
Jag fick ett ryck. Osäkert varför. 
Men tyckte det var synd och skam att dessa två vackra bilder på mig bara ligger på mitt skrivbord och dräller.
Från två av sommarens roliga läsningar, då jag inte själv hade kamera.
 
 
På Nässjö poesifestival. Nervös och laddad inför lilla slammet skämtar jag som en dåre med Josef Hoffert och Lukas Dusczko. Med vid bordet satt även Matiss Silins, Moa Blomqvist, Christina Lindberg (hon som gick hem med vinsten) och Bosse Körling, som tog det här fotot. Jag tycker jag är lite lik mamma här. Vilket alltid känns lite fint. Gillar även hur de röda läpparna (jag hade fått totaldille på det efter att Malene skrivit den där fina dikten om mig) matchar korken på flaskan. Och att klänningen jag har på mig är den jag hade på mitt konfirmationsläger! Kort som satan, men att jag fortfarande kan ha den? Hihi…
http://linaarvidsson.blogg.se/2008/june/nassjo-poesifestival.html
Om du vill läsa mer om det.
 
 

Arvikafestivalen. Riksteaterns scen. Oj, oj, vad stort jag tyckte det var! På med finklänningen, tänkte jag. Det var den dagen som vädret flippade ut. Här, när jag läste, var det hett så man knappt kunde tänka. Jag svettades på underarmarna! Och insidan av låren ska vi helst inte tala om. Till höger ser ni Oskar Hanska, han som hade som jobb att samla ihop poeterna till detta framträdande. Utöver oss två var det Laura Wihlborg och Alex Bengtsson. Fyra totalt skiljda poeter stilmässigt alltså. Vilket väl var tanken.
Vi satt i en soffa på scenen och såg på varandra läsa. Det tog faktiskt bort en del av nervositeten. Jag valde att vara barfota. Det fina fotot tog Marie Nilsson.
 
Sen kom regnet. Gyttjan och allt det andra som tydligen ”brukar höra Arvika till”. Jaja. Hur mycket det nu gjorde? Jag hade en härlig festival. Trots… allt.
http://linaarvidsson.blogg.se/2008/july/utkast-idag-ar.html
 
Jag vet, det är seriöst ego att länka till sina egna inlägg!
Men kom ihåg: jag hade inte gjort det om de inte varit sjukt värda att läsa…