här skapas underverk

Jag är just nu vad man kan kalla effektiv.

Igår tog jag till och med upp träningen igen, för det sägs att man orkar vara ännu mer effektiv då.

Hela helgen jobbade jag på romanen från min säng, och nu är det kursplanering som är igång idag. Kände mig tvungen att visa upp den här bilden: se så vackert det blir när man scannar in bilder direkt från en pocketbok! Jag har precis lyckats få min scanner att fungera och fascineras mycket av de spännande ljud den uppbådar under den mystiska processen.

 

Obs; här i jpeg-format, så för att läsa krävs väl förstoringsglas… I kursen kommer jag förstås använda mig av pdf. Sidan 170-171 i Göran Tunströms ”Berömda män som varit i Sunne”. Mmm… mumma!

Nu är två lektioner avklarade och jag ska pausa för idag och rusa till stan. Det ska inhandlas ram till nya konstinköpet. Bild på det kommer snart… Jag har även ramat in en annan idol och hängt upp. Mina väggar är just nu mycket upplyftande, de säger: ”här skapas underverk”.

 

Har även påbörjat ett kvällsprojekt som handlar om att se alla ”Fredagen den 13e”-filmerna. Den första var rätt spännande, det gör ju ordentligt ont när Kevin Bacon dör. Den andra var rätt kass, men hade snygga bröst på en tjej där, hon med toppiga, wow alltså! Det blev även mer psykotiskt. Jag följer denna utveckling med spänning. Schizofreni porträtteras alltid så spännande i film…