i’m the bananaking

Det blev en mysig lördagkväll.

Var hemma i Glimminge främst för att disikera mina finanser o ta tag i de jobbiga skuldbitarna med pappa som guide i siffrornas mörker. Men hann även med en titt på sakerna på vinden, lite fotboll på en kall konstgräsplan i Förslöv (där jag fick veta att Camilla läser min blogg, ja man upphör aldrig att förvånas!), en blöt promenad i Glimminge Plantering, då mina näbbstövlar beslutat sig för att hastigt och lustigt dö; samt melodifestivalen, bror-kärlek och en film med Goldie Hawn.
I letandet efter nya skor hittade jag även några gamla synder. Givetvis får ni bildbevis!
1. mm… ost… vin… 2. så här såg mina skor ut som gått sönder 3. ett par raffiga cowboystövlar jag tvingade mamma att betala åt mig när jag var typ 12. Jag minns inte att jag använde dem mer än en gång, men ha dem, det skulle jag… 4. jag hade många platåskor som jag älskade. Detta var på slutet av 90-talet. De här passade bra färgmässigt till alla kläder. Jag hittade även ett par med mer ”sammanhängande” sula; svarta gympadojor med vita detaljer på. Det var tider. 5. Jag kan ha min tjockklänning. Det betyder inte att jag kommer att börja använda den.
Sen i torsdags har det även varit en del poesi. Kafka i Eslöv i torsdags, Blända har gjort missen att inte ha med bästa hitlåten på sin skiva, utan den måste jag vara uppkopplad mot nätet för att höra… gah! I övrigt en trevlig kväll där, med nya dikter från min sida. Tävlade även lite hos Gunnar i Gatsby open, första för säsongen. Kom tvåa av tre tävlande. När jag slår Oskar Hanska? Yeah, that would be the day… Hur som haver var jag mest där för att roa mig och kan inte ha så höga krav på nåt. Även om tävlingsnerven väcks aldrig så snabbt. Det är med den beskaffat på ungefär samma sätt som det där med att föda barn. Om ni fattar.
1. köket fullt. Laura på besök. 2. Emelie var trött o ville bara att jag skulle fota hennes nacke, om jag skulle fota 3. Charlie the unicorn. Läskigt rolig 4. Vincent 5. jag var också trött. Här bredvid brödrosten 6. Lyckades fota Oskar utan att han gjorde nån ful min. Lite nöjd 7. Gunnar kunde banankunglåten rätt bra
Blev även fem timmars jobb på söndag. O herregud det är underligt att min hjärna inte exploderar. Men för dubbel timlön kan det få vara hur mycket kö och jobbiga människor som helst, jag kommer att le mitt bästa leende.
Sofias lappar är igång! Spana efter dem på stan. Mars är här och våren börjar kittla…