japp, ibland är det helt självupptaget.

Lite bilder på min nya frisyr. (Eller ny och ny… Bör klippa mig igen snart. Men ja, annorlunda jämfört med de bilder ni sett här tidigare) Tagna med hjälp av funktionen Photobooth, haha jag älskar min mac!
I bakgrunden kan ni även se lite av lägenheten jag kamperar i medan jag är här.

Livet ser i korthet ut så här: jag är ensam men det är för det mesta rätt lugnt. Igår var jag på standup i Folkets park. Trevligt, även om man kanske borde druckit öl. Socialiserade så smått med Sissela (hon som är Filippa Bark), men bara så smått. Man vill ju inte bli beskylld för att vara en starhunter…=)
Pratade med två killar som skulle till Berlin. De var bröder och relativt lika. Den ene var en sån som det kändes som man träffat innan, fast jag förmodligen inte haft det.
Träffade även på en från förr; Tobias, som var med på Sturegymnasiet-tiden. Han bor i Stockholm med sin flickvän, som tyvärr gav ett ganska kyligt intryck. Eller är jag bara överkänslig?

Kort om standup-kvällen: Sommarskratt heter det. Jag blev ditlockad av Erik Börén som var med i bussen hem från Arvika, han uppträdde på Open Jam.
Alla namn är nya för mig i den här branschen, jag är en gröngöling inför standup. Vilket gör det så mycket roligare! Ankan från Anders o Måns är den ende jag känner igen sen innan. Han är bra, skiljer sig från mängden genom att skämta om antiloper. Mycket sex i övrigt. Men det är alltid de andra skämten jag gillar mest, inser jag. En kille från Möllevången pratar om att han är arbetslös o visar stapeldiagram över undersökningar han gjort genom att ringa människor han inte känner o fråga dumma frågor. Han vill ha en schimpans, det tycker jag är fint. Jag säger tyst ja när han retoriskt frågar ”amen, det är klart att ni också velat ha en schimpans som husdjur nån gång?”
På det stora hela mycket bra, inte mycket som jag vrider mig i pinsamhet av.
Jag kommer att missa när Anders Celin kommer dit nästa torsdag. Det var väl fanken.

Jag har sökt jobb i en erotikbutik.
Det rimmar.
Kanske inte det mest spännande med det, men ändå.

Mamma och jag talar olika språk. Men det är väl inte första gången i världshistorien jag konstaterat det.
Kanske är det positivt också? Vem vet.

Det har inte slagit mig förrut, men många av de män jag på olika sätt umgås med, kompisar såsom förälskelser, har alla en sak gemensamt med mig. Ett stort behov av ständig uppmärksamhet.
Är det bra eller dåligt?

Jag har gått upp tre kilo sen… ja sen när då? Sen jag var liten o smal o hade vant mig vid min kropp. Nu är den underlig. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Faktiskt ingen panik. Viktigt att komma igång med träningen, men snarare av andra orsaker. Lite höfter har väl ingen dött av, snarare tvärtom. Och smaljeans finns det alltid en annan tid för. Mina svarta cheap monday sitter som alltid som en dröm. Vet du vad jag måste göra? Ta dem med mig in i butiken vid Slussen, slänga upp dem på disken och säga ”ett par nya såna här tack! Fattar ni hur bra de är eller?”

Träffade Maria på stan idag. Maria från Karlstad! Skumt när folk poppar upp i fel stad. Och man råkar se dem, just då. Får en att tro att allt är möjligt.
Jag hade inte träffat henne eller pratat med henne sen allt har blivit annorlunda.
Det var också skumt.
Fast kanske mest för henne.

Imorgon åker jag till Stockholm. Sjukt tidigt. Eller inte sjukt. Men lite för. Måste se till att vila på tåget så jag inte blir kräkfull på kvällen.

Flams, flams, flams. Här kommer bilderna:


I bakgrunden ser ni Sofias, min systers, oerhört kreativa tavlor, där motivet är på väg ut. Smått inspirerat av Lasse Åberg, visst; men nog är de här snyggare?


Ibland försöker jag leka pinuppa.
Det går väl sådär. Men att bakdelen blivit större är kanske en fördel, i just detta sammanhang?


Och så nya solglasögon. Tumme upp eller ner?