Lyckan infinner sig en torsdag

Vilken fantastisk dag det här är!

Började med att slå nytt rekord i att gå till stan. 17 minuter till Stortorget! Klipptid på Hårakademin, de gjorde det gratis den här gången. Ringde i måndags o behövde hårmodeller. Perfekt tajming med mitt skriande behov av att boka tid! Hon kan sina saker. Fast luggen var svår att få jämn, även för henne. De skyllde på mina ögonbryn.

 

Hängde med Emma L som var i stan för jobbintervju. Var känslomässigt stöd och fick samtidigt älta ur mig allt som florerar. Hon hade blonderat sig mer. Nånstans tänker jag henne fortfarande som svarthårig, även om hon klär i det här också. Hon sa att ”finns det något dolt under ytan behöver man kanske inte nödvändigtvis vilja veta om det. Du är ju rätt lycklig nu, eller hur? Måste man analysera allt då?” Hon kommer att få jobb på en av stans största tidningar, hur coolt är inte det.

 

Nej. Kanske behöver man inte analysera allt. Jag och M har börjat skicka totalt omoraliska porrmess till varandra och jag älskar det. Förstås. Lånade ”Sex” av Sara Villius och ”Våldtäkt och romantik” av Katrine Kielos. Som om allt handlar om tre bokstäver.

Fick mess av Lovisa om att hänga i helgen. Precis när jag tänkt att jag ville ut och dansa, att det var länge sen. Det är en skänk från ovan att hon är tillbaka i stan. På väg hem (jag vägrar ta bussen i det här vädret) köpte jag 72 kronors ekologiskt vin igen. Det är tydligen sånt jag unnar mig utan betänketid.

 

 

Och så våren! Ljuset! Solen som sänker sig ner över kyrkogården, trottoaren, allén vid Värnhem, hundbajset och löven. Jag har börjat läsa Lisas roman och den är som väntat helt fantastisk. Språket leker med mig, omfamnar mig, stryker min kind. Ikväll ska jag till gymmet och leka att jag är med i Fame, och allt kommer att kännas naturligt igen.