Mästerverket.

image36

Mitt nya projekt här på bloggen heter ”Varannan-måndags-recensionen”. Och jag ska helt ärligt säga att jag skulle satt igång med det denna måndagen, alltså igår. Men av olika skäl (mestadels att vi var i Stockholm hela helgen och jag förstås inte alls läste på bussturen dit o hem så mycket som jag hoppats på), så bidde det inte det. På måndag i nästa vecka sätter det dock igång! Och nu är det alltså böcker det handlar om. Vilken bok det blir avslöjar jag inte nu…

Vi festade med killarna från ”Farväl Falkenberg” i helgen. Holger, John och Jesper. Så var det sagt. Och ja, jag hade roligt.

Jag tycker vi ska starta en egen tidning, jag o Emma. Det skulle vara den bästa lösningen. Den ultimata lösningen. Kunde heta ”Mästerverket” och innehålla poesi, musik, film, och lite noveller och intervjuer. Jag skulle intervjua Jonas Karlsson. Och Emma skulle kunna knulla med vem hon ville sen. (Jag också, men jag är liksom upptagen, så att säga). Och vi skulle förstås vara bäst. Alla skulle vilja kyssa våra fötter, fast de aldrig skulle få det. Äckligt med mun mot fot.

Min vecka är helt sjuk i huvudet-fullbokad. Aldrig varit med om liknande tror jag! Måste dock parera in ett telefonsamtal med min kära Ida. Håll tummarna för att vi lyckas mötas. Nånstans mittemellan när man befinner sig inne i lägenheten, i stillhet.

Dröm inatt: Jag skulle få en roll i nån tv-serie eller reklamfilm eller vad det var. Höll alltså på med teater igen. Skulle bara genomgå en läkarundersökning först, det krävdes. Läkaren: Men, du är ju gravid. Jag: Jaha. Han: Vill du behålla det, eller? Jag: Ja, det vill jag nog. Efterföljande del var att jag mest gick runt o var förvånad men lite glad och förväntansfull. Mamma var irriterad och tyckte det var dålig tajming, nu fick jag ju inte rollen. Hanna tyckte jag var skum. Min familj över huvud taget tyckte jag var skum. Och Åskar var inte där, något han var smått onöjd med när jag berättade det för honom…

Funken ikväll var det jobbigaste på år och dar och imorgon ska jag träna igen. Jag är galen. Härligt. Nu är det vår.