Österlen & en och annan tredjeplats

 

Finalen i Gatsby gick så här:

1. Lovisa Eklund (för tredje gången sen start)
2. Oskar Hanska
3. jag!
 
Vilket betydde att jag vann 700 spänn och kände mig ganska tillfredsställd på det hela taget. Med tanke på nya jobbiga dikter och det där självförtroendet som ibland inte finns. Jag hade en stor ros från HM i håret och kände att det kanske bara är jag, men jag kommer faktiskt undan med det.
 
– —– —– — – – – ——– – – ———- —- – – – – – – – – – –  ————–
 
 
Sen åkte jag och Emelie och spontanbesökte Konstnären på Österlen. Lekte semester och fick sand överallt. Massor med sushi och filosofiska diskussioner, myror och sånt som hör till. Jag var sjukt nöjd med världens minsta dopp i havet. Och Emelie behövde time-out från sin duktighet. Konstnären hade hyrt en bil och skämde bort oss. Vi skrek glädjeskrik över öppna vidder, djungelskog, varm sol och sanden låg kvar i skinnjackans små fickor.
 
         
 
 
Emelie säger att man inte badat på riktigt om man inte doppar håret. 
Men jag säger att man har det.
 
 
I kombination med de dumdristiga rödvinssakerna tycker jag om när jag gör vuxna saker. Österlen var en perfekt kombination av båda, kanske. Hur som haver var det fint att jag och Emelie gjorde en sån grej, innan hon nu åker till Norge och sen Stockholm och hur i helvete ska jag klara mig utan henne?
 
 
 
Konstnären säger att de flesta missbrukar något.