recension och fest och allmän kärlek

Dagens recension på dagensbok.com är min!
Läs här om politik och varulvar i en spännande men också provokativ blandning.
Idag är jag i övrigt skitseg efter en riktigt rolig kväll igår. Vi firade Lovisa A som fyllde trettio. Skapade språksmarta skämt och dansade till nittitalslåtar på Deep. Grillade och hängde vid hennes föräldrars kolonistuga. Här lite bilder från det:
                
Gustav höll ett improviserat tal.
När vi skulle gå ut insåg vi att vi hade sandaler och zebrasockar på oss.
Det går inte riktigt att återge hur fantastiskt roligt vi har tillsammans.
Ska även passa på att lägga upp lite bilder från Carnévalesque, som jag var på för flera helger sen, men bara har struntat i att uppdatera om. Då var alla så här snygga:
           
Ja, Lisas bröst var otroliga.
        

Det var på Slagthuset den här gången. Lovisa A var med och arrangerade. Jag hängde en del med Gisela, pratade med Gustav från förr och rökte inte (jag gör liksom inte det längre. Jag kan stå bredvid folk som röker och titta på dem, men precis när jag blir sugen påminner jag mig om att jag faktiskt inte skulle tycka det var gott, och att det inte är värt det).
Den schackrutiga dörren tillhörde toaletten. Jag funderar över om lokalen är bra eller inte för den här typen av fester. Roligt med så många olika rum, men det kändes som att framträdandena försvann lite grann. Kanske blir det bättre i förlängningen.
Mannen med de svarta linserna är skitläskig, jag vet.