Summertime…

… and the living is easy

Ja det här inlägget tänkte jag inte säga så mycket med. Mer än att jag gillar när jag kommer på nya saker att göra med håret, till exempel. Och att kakfatet i bakgrunden är fantastiskt, men inte så mycket kakfat som prydnad. Det samma med mina glitterskor, som let’s face it, inte är gjorda för fötter.

Igår var det slam på Moriskan och jag läste på Öppen scen och blev hastigt kalibreringspoet. Jag läste en nyskriven dikt (spontant på en timme slog jag ihop den), en uppföljare till min dikt ”Var är min midsommar” som jag skrev för några år sen. Jag väntar nog tills Martin lagt upp filmen, så kan ni se framförandet istället för att läsa det här, det är ju mycket roligare. Och så sjöng jag min dikt om Julian Assange, och fick en tia för besväret! Molnsvävande… Vann slammet sen gjorde Josef Hoffert, tvåa Lisa Grubb. Kom dit nästa gång! Det är fritt inträde och kör igång kl 22 varannan onsdag fr.o.m nu. Mycket fartigt och fläktigt à la Chicago, med uppträde, slam och öppen scen varje gång.

Sen hängde vi kvar tills de stängde, lite för tidigt. Jag försökte flirta, det gick sådär. Och så tyckte jag och Vilska att det var en vettig idé att gå ut. Debaser, och nu blev jag lite flirtad med. Häpp! That’s summer for you; spontana beslut och bruna armar och ben.

Och så fick jag sagt lite ändå.

Nu ska jag fortsätta pula med romanen, som ska bli klar innan juli är slut.

Hur är din sommar?