Tommy Körberg, livet & framtiden

Idag på publish-sidan var det första gången jag fick ett bra tips på en sida. Det brukar annars heta ”Vårens mode – vad gillar du bäst?” Eller ”Nya filmen med han i Twilight”, eller liknande. Men idag möttes jag av det här!

I övrigt är det full fart på mitt liv.
Var på Backafestivalen och läste. Det var väl inte min bästa läsning hittills, gillar inte när jag tappar bort mig mitt i texter. Även om jag är en mästare på att improvisera, så känns det ju inte direkt lugnande inför höstens utmaning. Här nedan tjusig bild tagen av Lovisa Appelqvist, som jag hängde med all weekend. Vi var båda lika förtrollade av hippiestämningen (även om vi kompenserade den med den lokala puben då och lite cider då och då…), fenomenet att antingen ha hund eller bebis med sig, alla fascinerande duktiga cirkusartister och det grymma vädret. Österlen är vackert så man nästan tappar andan faktiskt, all hype is true.
 
Det störde ju inte stämningen att jag helgen igenom fick sötaste messen från min romantiska hook-up. Someone is getting serious… Jag tror inte jag har känt så här sen min förra riktiga relation. Overkligt vackert på alla sätt och vis.
Min boendesituation just nu är inte overkligt vacker. Balkongen är ett hav av möbler (inte mina) och en Man med hatt som somnar i soffan till hög musik, stör min nattsömn när jag ska upp 6.30 för att jobba. Inte en dröm. I veckan som kommer blir det backpacking och rotlöshet. Men, men. Tur att man har vänner.
Och en grandios optimism inneboende i magen.
Helgens åttitalsfest, vilken bild ska jag välja?
Jag tror det blir den här:
Emma, min barndomskompis, har fyllt tretti, tillsammans med tre av hennes kompisar. De firade i Bygdegården i Västra Karup, min favorit-festlokal, lökigt nog. Aldrig tänkt på att den var så ypperligt lämpad för åttitalet också! I all sin aprikosa mättnad och skinnsoffor i hörnet. Jag köpte en klänning på HM som de menar att man ska ha på sig i höst. Skrämmande verklighet… Jag höll ett tal också. Hoppas Emma gillade det. Jag tror i alla fall hon gillade att bli upptvingad på scen och sjunga ”Anthem” med mig och hela publiken… Och tänk, hon gjorde det så mycket bättre än i forna dar, när vi kämpade och kämpade för att låta lika avslappnad i de höga tonerna som Tommy Körberg!
*
Och just det: jag var ju modell också! För Joss märke akiaki, på Ängelholmsgatan utanför Metro under Möllevångsfestivalen. Pga festen på lördagen kunde jag bara vara med på fredagen, men det var roligt, det! Bli sminkad av tjejer som kan sin grej, bli dressad i förvisso assmå kläder, men av folk som kan sin grej. Feeeett! för att uttrycka mig som Joss. Fångades av en fotograf här.
*
I höst händer det mycket spännande. Framför allt kommer det att starta en ny klubb i Malmö! Bara på planeringsstadiet än så länge, så jag tänker inte avslöja något, mer än att det förstås kommer att bli helt fantastiskt och inget ni vill gå miste om…
Och så ett tips: se mig läsa på Malmöfestivalen! Det är också en stor del av mina dagar just nu. Att jag går längs med gatorna mumlandes. Ny giganttext att öva in. Ljud och musik i bakgrunden av Johan. Det kommer bli outstanding, det hoppas jag! Kl 19-isch, mer info kommer löpande, Malmöfestivalen, den 26 augusti, Hedmanska gården. Då blir det även derby Malmö-Köpenhamn… Nu jobb! Hålla tillvaron flytande.