Under lupp

Forskningsområden idag: sena 90-talet med dess leverne och musik. Viss fördjupning i Broder Daniel och eventuellt Oasis. När var Alanis Morisette? Kolla upp det också… Robert Miles funkar bra i bakgrunden. Elektronisk musik är en annan värld men jag försöker inta den. Man ska göra det också. Får mig att tänka på Arkiv X? Kan kanske vara något…? Och jag älskar alla mina fönster som klickas upp och ner och upp och ner…

 
Kolla rum imorgon, rum på söndag. Drömlägenheten försvann, trots att jag mailade en timme efter att den kommit upp på Blocket. Fuck. Nåja. Lisa is back on my bed och allting är lite euforiskt. Även om hon mest verkar trött och lite förvirrad av all packning och alla nya ytor. 
 
 
Och halsen vaknade ond ner i bröstet, vad har jag gjort tänkte jag? Just det ja, trodde jag var frisk igår och städade och fejade hela helvetet. Hm. Sånt straffar sig har jag hört. Och tror det, när jag inte kunde somna om utan alvedon. När jag insåg att den tjugo meter långa promenaden till apoteket (som jag måste ta för nya p-piller, om man vill kunna knulla utan bebisar i tre månader till), bara tanken på den promenaden hotade ta knäcken på mig… då ringde jag till jobbet och sjukanmälde mig. Men la till ”jag kommer imorgon.” Så det så. 
 
För att (förmodligen felaktigt, men ändå) citera Paul Ström:
”Jag har köpt en juice som heter Längtan. Det kan betyda något.”