Tolkad av skådespelare

Jag fick ett roligt gig, jag ombads skriva två texter som sen ska tolkas av skådespelare på scen. Texterna, som faktiskt är en lång text uppdelad i två, skrev jag redan i början av sommaren. Nu närmar sig tillfället att få se dem sättas upp. Detta sker på Stolt scenkonst, som är en scenkonstfestival med queer inriktning arrangerad av Dansstationen, och den tar plats i Malmö om bara några veckor, den 1-2 september.

På ”Loud and queer” som det heter kommer texter av mig, Yolanda Bohm och Saga Becker att tolkas på scen av skådespelarna Maya Brinell och Marit Heymanot Mevold. Läs mer och köp biljetter här! För att se båda texterna behöver du komma båda kvällarna…

Det här var ett så himla roligt uppdrag att få! Svårt först, men när jag väl började skriva bara rasslade det loss. Som att jag verkligen behövde skriva om detta. Inspiration har kommit från min bisexualitet som jag stundtals kämpat med att acceptera genom livet, och kampen mot normen, som ju är evig om man som jag vuxit upp på landsbygden med den inskränktheten. ”Loud and queer” kommer att bli en så himla fin tillställning. Detta vill ni inte missa! En överraskning för oss skribenter också att se hur våra texter kommer att tolkas.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.